0
0
0
Informacije: 080 50 55 / info@conrad.si
Tehnična pomoč: tehnik@conrad.si

microSDHC-kartica 32 GB Transcend High Endurance Class 10 vklj. z SD-adapterjem

Kataloška št.: 1421773
Proiz. oznaka: TS32GUSDHC10V
BREZ POŠTNINE nad 100 Eur!
€ 24,95 € 23,95 DDV je vključen Stroški pošiljanja
23,95

Dostava v 3 do 5 dneh*

* Dostava preko Pošte Slovenija
Opis izdelka
Transcend microSDHC kartica High Endurance 32GB Class 10

Hochbelastbare microSDXC/SDHC Karten Posebej izdelani za armaturne kamere, nadzorne kamere in varnostne sisteme, visokozmogljive kartice Transcend microSDXC / SDHC s kakovostnimi čipi MLC NAND flash pomnilnikom vam ponujajo možnost snemanja do 12.000 ur video materiala Full HD *. Za zagotovitev največje zanesljivosti je kartica microSDXC / SDHC pod težkimi pogoji podvržena obsežnim testom. Je vodoodporen, temperaturno odporen, odporen proti udarcem in vzdrži rentgenske žarke in elektrostatične izpuste.

Bis zu 12.000 Stunden AusdauerMikroSDXC / SDHC kartica, izdelana z visoko kakovostnimi čipi za pomnilnik NAND NAND, lahko posname do 12.000 ur videoposnetkov Full HD * in je zato še posebej primerna za aplikacije, ki zahtevajo veliko pisanja, ki zahtevajo veliko prostora za shranjevanje in neprekinjeno delovanje. Vgrajena koda za odpravljanje napak (ECC) lahko tudi zazna in popravi napake pri prenosu.

Der beste Begleiter für DashcamsZahvaljujoč čipom bliskovnega pomnilnika MLC NAND in zmogljivosti za shranjevanje do 64 GB, je zmogljiva kartica microSDXC / SDHC idealna za pomišljaje, s katerimi zagotovite, da se vsak kritični trenutek, vključno z registrsko tablico, ujame v Full HD 1920x1080p (30fps). Tako je mogoče policiji ali zavarovanju predložiti zanesljive dokaze.

Die beste Wahl für Überwachungskameras und SicherheitssystemeNadzorne kamere, varnostni sistemi in IP kamere zahtevajo stalno snemanje v daljšem časovnem obdobju in v težkih razmerah. Kartica microSDXC / SDHC za obremenitev je vodoodporna, temperaturno odporna, odporna na udarce in se upira rentgenskim žarkom in elektrostatičnim izpustom. Vrhunske lastnosti dosega v ekstremnih okoljskih pogojih in v širokem temperaturnem območju od -25 ° C do 85 ° C.Extrem sicherZa zagotovitev najboljše učinkovitosti in stabilnosti je kartica Transcend microSD preizkušena pod naslednjimi pogoji.
<ul><li>Wasserfest: Erfüllt die IPX7 Standards und funktioniert in 1 Meter Wassertiefe für bis zu 30 Minuten</li>
<li>Temperaturbeständig: Widersteht extremen Temperaturen von -25° bis zu 85°C </li>
<li>Elektrostatisch: Erfüllt die EMC IEC61000-4-2 Standards und widersteht elektrostatischen Entladungen</li>
<li>Röntgenstrahlen: Erfüllt den ISO7816-1 Standard und übersteht Flughafen-Scanner</li>
<li>Schockresistent: Schock-, Vibrations-, Biege- und Drehresistent.</li></ul>

Exklusive RecoveRx SoftwareEkskluzivna programska oprema RecoveRx podjetja Transcend ponuja uporabniku prijazen uporabniški vmesnik, ki omogoča iskanje in shranjevanje sledi že izbrisanih datotek, kot so fotografije, dokumenti, glasba in video posnetki, globoko v pomnilniku.

Besedilo je strojno prevedeno.
Značilnosti
  • Kapaciteta pomnilnika: 32 GB
  • MLC NAND pomnilniški čipi
  • Najvišja zanesljivost
  • Posebej izdelan za pomišljaje, nadzorne kamere in varnostne sisteme
  • Vodoodporen, temperaturno odporen, odporen proti udarcem in odporen na rentgenske žarke in elektrostatično praznjenje.
Dobava vključuje
  • microSDHC-kartica 32 GB Transcend High Endurance Class 10 vklj. z SD-adapterjem
Tehnični podatki
Hitrost prenosa (branje)21 MB/s
Hitrost prenosa (zapisovanje)20 MB/s
Hitrostni razredClass 10
Kapaciteta pomnilnika32 GB
Vrsta izdelkamicrosdhc-kartica
Značilnosti shranjevalnih medijevvključen sd-adapter
Ocene izdelkov