0
0
0
Informacije: 080 50 55 / info@conrad.si
Tehnična pomoč: tehnik@conrad.si

Mini WLAN USB-adapter TP-LinkTL-WN823N, 300 Mbit/s, Wireless-N

Kataloška št.: 995281
Proiz. oznaka: TL-WN823N
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!
€ 11,95 DDV je vključen Stroški pošiljanja
11,95
Kos

Dostava v 3 do 5 dneh*

* Dostava preko Pošte Slovenija
Opis izdelka

Mini USB-adapter, 300 Mb/s, Wireless-N


Mini USB-adapter TP-Link TL-WN823N s 300 Mb/s in Wireless-N je bil zasnovan za povezavo vašega računalnika z brezžičnim omrežjem in hkrati za omogočanje najboljše možne hitrosti. Tanka oblika adapterja omogoča, da ga lahko imate enostavno in udobno povsod s seboj. Poleg priročne oblike adapter TL-WN823N nudi tudi način SoftAP, enostavno namestitev s pritiskom tipke in programsko opremo za konfiguracijo, ki je enostavna za uporabo. Vse to poskrbi, da je ta naprava odlična izbira, če želite uživati v hitrem brezžičnem omrežju.

Hitrost Wireless-N s 300 Mb/s – razširjena WLAN-pokritost
S hitrostmi do 300 Mb/s in napredno tehnologijo MIMO vam adapter TL-WN823N nudi hitro in zanesljivo brezžično povezavo za spletne igre ter pretočno predvajanje videov brez zakasnitev. Adapter TL-WN823N sicer doseže svoj polni potencial samo v kombinaciji z drugimi napravami s standardom Wireless-N, vendar je še vedno popolnoma združljiv z obstoječimi brezžičnimi omrežji v skladu z IEEE802.11b/g.

Način SoftAP – svojo internetno povezavo lahko preprosto brezžično delite
Način SoftAP omogoča, da ta majhen adapter deluje kot virtualna dostopna točka. Ko ga enkrat nastavite, ta način omogoča uporabo že obstoječih kabelskih povezav sedaj tudi prek WLAN-a. Delite svojo povezavo s svojimi WLAN-napravami kot so npr. osebni računalniki, pametni telefoni ali tablični računalniki.

Varna namestitev z enim pritiskom tipke
Adapter TL-WN823N je združljiv s funkcijo Wi-Fi Protected Setup™ (WPS), ki omogoča hitro vzpostavitev kodirane brezžične povezave z enostavnim pritiskom WPS-tipke. Tako se samodejno vzpostavi povezava s kodiranjem WPA2, ki je veliko varnejša od WEP-povezave. Ta način ni samo hitrejši od ročne vzpostavitve povezave, temveč je tudi veliko udobnejši za uporabnika, saj si mu več ni treba zapomniti gesla.

Enostavna uporaba
Na priloženem CD-ju se nahaja optimiziran pomožni program za konfiguracijo TP-Link. Ta pomožni program je uporabnikom v pomoč, da celotno namestitev programske opreme in konfiguracijo brezžičnega omrežja opravijo v samo nekaj minutah. Enostaven in uporabniku prijazen vmesnik poskrbi, da je namestitev adapterja TL-WN823N tako udobna, da lahko celo začetniki hitro in z lahkoto sami vzpostavijo svojo WLAN-povezavo.
Značilnosti
  • WLAN-hitrost do 300 Mb/s
  • Idealen za pretočno predvajanje HD-videov in spletne igre
  • Zasnovan za optimalno udobno nošenje
Dobava vključuje
  • TL-WN823N
  • CD
  • Navodila za hitro namestitev.
Oprema
  • Z WLAN-hitrostmi do 300 Mb/s je adapter TL-WN823N idealna izbira za tekoče predvajanje HD-videov, VoIP in spletne igre • Varna namestitev s pritiskom WPS-tipke (WPS = Wi-Fi Protected Setup) • Način SoftAP za brezžično skupno rabo internetne povezave • Kodiranje: WEP (64- in 128-bitno), WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK • Podpira Windows® XP (32-in 64-bitni), Vista (32- in 64-bitni) in 7 (32- in 64-bitni) • Ad hoc način in način infrastrukture • Podpira Sony PSP X-Link za igranje spletnih iger brez zakasnitev v okviru Windows® XP • Priložen pomožni program omogoča hitro in enostavno namestitev • Združljiv z izdelki s standardom 802.11b/g/n.
Tehnični podatki
Mera, dolžina39 mm
Mera, višina7.87 mm
Mera, širina18.35 mm
Radijska tehnologija2.4 GHz
Vmesnik (PC/multimedija)USB 2.0
Vrsta (Vrsta proizvajalca)TL-WN823N
Vrsta izdelkaWLAN ključek
WLAN hitrost prenosa300 Mbit/s
WLAN standardIEEE802.11n, IEEE802.11g, IEEE802.11b
WPSne
Navodila
CE potrdilo (Declaration of conformity)
multi-language
Ocene izdelkov