0
0
0
Informacije: 080 50 55 / info@conrad.si
Tehnična pomoč: tehnik@conrad.si

PURE Highway 400 DAB+ avdio-adapter

Kataloška št.: 1542412
Proiz. oznaka: 151603
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!
€ 200,00 DDV je vključen Stroški pošiljanja
200,00
Kos

Dostava v 2 tednih*

* Dostava preko Pošte Slovenija
Opis izdelka
PURE Highway 400 V2 DAB + avdio adapter

Naši avtocestni avdio adapterji ponujajo najlažji način za nadgradnjo obstoječega avdio sistema v vašem avtomobilu, kombiju ali tovornjaku, ne da bi ga morali zamenjati. Uživajte v velikem izboru postaj in digitalnih radijskih ponudb DAB v kakovosti brez motenj na poti, kot tudi vse vaše najljubše glasbe iz mobilnega telefona ali tabličnega računalnika ali glasbenih storitev, kot je Spotify.

Več kanalov, digitalna kakovost

Ne glede na to, ali prvič stopite v stik z digitalnim radiem ali že uživate v njegovi široki izbiri in visoki kakovosti doma - boste navdušeni, ko boste v avtomobilu s Highway 400 slišali glasbo.

Digitalni radio DAB vas razvaja s natančnim zvokom v digitalni kakovosti in odličnimi vsebinami, od katerih jih je veliko na voljo samo digitalno. Digitalni radijski sprejemniki samodejno najdejo vse razpoložljive postaje, ki jih lahko nato izberete po imenu. Vsi naši avtomobilski digitalni radijski adapterji imajo tudi digitalno odobritev. Tako ste dobro pripravljeni na prihodnji prehod iz FM na digitalni radio.

Nadgradite namesto izmenjave

Highway 400 je bil razvit kot enostavna rešitev za milijone vozil po vsem svetu, ki ne omogočajo digitalnega radia.

Naše najnovejše adapterje za avtoceste lahko priključite tudi na vaš obstoječi avdio sistem s pomočjo preprostega dodatnega kabla ali neuporabljene FM frekvence. Adapter je sestavljen iz elegantnega brezžičnega krmilnika, ki ga je mogoče pritrditi praktično kamor koli, in nevpadljive antene vetrobranskega stekla. Tako je lažje kot kadar koli v avtomobilu poslušati digitalni radio in glasbo iz mobilnega telefona in klicati s prostoročnim sistemom.

Odkrijte novo glasbo in označite skladbe

Ste slišali nekaj, kar vam je všeč na digitalnem radiu? Uporabite gumb »Pojdi« na adapterju za avtocesto, da prepoznate progo. Označene skladbe so prepoznane in jih je mogoče dodati neposredno na seznam predvajanja Spotify. Tako lahko skladbo vedno znova slišite.

Brezžična glasba

Glasbo pretakajte prek Bluetooth in dobite popoln zvočni posnetek za svojo vožnjo. Preprosto povežite mobilni telefon ali tablični računalnik z avtocesto in poslušajte glasbo iz svoje naprave ali iz vaše najljubše storitve pretakanja glasbe prek obstoječega zvočnega sistema.

Eleganten brezžični krmilnik

Preko zaslona in brezžičnega krmilnika Highway lahko preprosto izberete postaje in skladbe ter kličete s sistemom za prostoročno telefoniranje. Majhen in lahek krmilnik poganjata dve standardni AAA bateriji in ga lahko brez težav namestite skoraj kjer koli. Zato napajalni ali povezovalni kabli niso potrebni.

Digitalni asistent

Nastavite opomnike ali dostopajte do informacij, kot so vreme ali promet - vse s pritiskom na gumb in brez dotika vašega mobilnega telefona.
Govorite neposredno z digitalnim asistentom pametnega telefona Android in slišite odgovor glasno in jasno na zvočnikih vašega avtomobila.

Spotify Connect

Z jasnim zaslonom in preprostimi kontrolami avtoceste zagotovite enostaven in varen dostop v avtomobilu do vseh svojih seznamov predvajanja na Spotify.

Pojdi v aplikacijo

Po seznamih s pametnim telefonom naložite aplikacijo Pure Go iz App Store ali Google Play, če želite uporabiti druge funkcije v adapterju za avtoceste.

Zasnovan in razvit v Veliki Britaniji

Kot vse naše izdelke je tudi Highway 400 zasnoval in razvil naš tim strokovnjakov v Združenem kraljestvu. Tako se lahko zanesete na odličen zvok in impresivno kakovost izdelave.

Besedilo je strojno prevedeno.
Značilnosti
  • Pretok glasbe Bluetooth
  • DAB + sprejemnik
  • 20 prednastavitev postaj
Dobava vključuje
  • PURE Highway 400 DAB+ avdio-adapter
Oprema
  • Bluetooth:Brezžično predvaja glasbo s pametnega telefona. Enostavna namestitev. Zaslon in brezžični krmilnik za enostavno samonastavitevGo Button:Odkrijte, označite in predvajajte glasbo na poti z aplikacijo Go spremljevalecDigitalen Assistenten:Dostop do inteligentnih funkcij vašega pametnega telefona prek glasovnega nadzora Siri ali OKSpotify:Potujte po seznamih predvajanja, albumih in izvajalcih na poti, ne da bi se morali dotikati svoje mobilne naprave20 Senderspeicherplätze:Izberite do 20 kanalov po vaši izbiri.
Tehnični podatki
Vrsta izdelkaDAB+ sprejemnik
Značilnosti DAB sprejemnikaBluetooth pretakanje glasbe
Ocene izdelkov