0
0
0
Informacije: 080 50 55 / info@conrad.si
Tehnična pomoč: tehnik@conrad.si

Rademacher DuoFern začetniški komplet za ustvarjanje večernega ambienta 3011 00 01

Kataloška št.: 1666502
Proiz. oznaka: 3011 00 01
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!
€ 509,00 DDV je vključen Stroški pošiljanja
509,00
Kos

Dostava v 3 do 5 dneh*

* Dostava preko Pošte Slovenija
Opis izdelka
Rademacher DuoFern - celoten paket zvonjenja pred spanjem

Ganz einfach wohlfühlen - Mit dem HomePilot® Smart Home System
Kadar koli pridite domov in se počutite dobro. Biti na poti in vedeti, da je vse v vašem domu tako, kot mora biti. To je enostavno - z individualno radijsko rešitvijo Smart Home HomePilot®. Domačo avtomatizacijo nadzorujete natančno glede na vaše osebne potrebe in navade - ali pa lahko preprosto prevzamete vodenje sami.

Ne glede na zasebnost in zaščito pred soncem ali za razsvetljavo, za večjo varnost ali vklop in izklop elektronskih naprav, za učinkovitejše ogrevanje ali optimalno klimo v zaprtih prostorih, samo v hiši ali na terasi in na vrtu: inteligentno izberite svojo individualno celovito rešitev Interakcija ali začnite majhne in razširite vašo domačo avtomatizacijo korak za korakom. Vaše osebne nastavitve so shranjene v RADEMACHER HomePilot® in tako ostanejo varno lokalne v štirih stenah.

HomePilot® ima osrednjo vlogo v vašem pametnem domu. Varno in neopaženo nadzoruje vse integrirane radijske izdelke in deluje. V povezavi s svojim internetnim usmerjevalnikom imate celo pametni dostop do svojega sistema od koder koli na svetu prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Ne glede na to, ali so rolete, žaluzije, osvetlitev, ogrevanje ali kamere - svojim pametnim domačim napravam lahko daste individualna imena, ustvarite skupine, ustvarite avtomatizacijo in prizore in še veliko več

HomePilot® Alexa Skill
Z HomePilot® Alexa Skill lahko komponente, kot so svetloba, rolete ali ogrevanje, upravljate zelo enostavno z glasom. Amazon Alexa in HomePilot® Alexa spretnost se nenehno uči in olajšujeta vsakdanje življenje. Poleg uporabe posameznih naprav aplikacija Amazon Alexa ponuja možnost konfiguriranja lastnih skupin naprav. Te lahko nato nadzorujemo skupaj z enim navodilom. Če se stanovalci zvečer odpravijo v posteljo, zadošča ukaz: "Alexa, zapri roletne spalnice".

Garnitura "Bedtime" je sestavljena iz HomePilot-a®iz dveh električnih jermenov "RolloTron Standard DuoFern".

Z električnim pasom za navijanje RolloTron Standard DuoFern lahko preko radia upravljate rolete. Vijak za navijanje pasov je mogoče vgraditi v katero koli standardno pasno širino 36 mm in je zato splošno uporaben. Pretvoritev starega ročnega navijala za pas je hitra in enostavna.
Ta električni navijalnik z rolnimi zapornicami ne morete upravljati samo na daljavo z našimi oddajniki DuoFern, ampak ga lahko kombinirate tudi s sistemom HomePilot, ročnim upravljalnikom DuoFern ali RolloTron Comfort DuoFern. Tako navijalka radijskih pasov tako dobi številne avtomatske funkcije, kot so dnevni, tedenski in astro program, pa tudi naključno funkcijo. Prav tako lahko s pritiskom na gumb izberete položaj prezračevanja in sonca ter preklapljate med samodejnim in ročnim upravljanjem. Poleg tega ima brezžični navijalnik pasu funkcijo mehkega zagona / mehkega zaustavljanja, ki zagotavlja nemoten tek z visoko stopnjo udobja in je nežen tudi pri materialu.

Besedilo je strojno prevedeno.
Značilnosti
  • 3 v 1: hišna avtomatizacija, večpredstavnost in sprejemnik SmartTV v eni napravi
  • Vijačni pas za krmiljenje rolet preko pametnega telefona, urnika ali astro funkcije
  • Združljivo z glasovnim nadzorom Amazon Alexa
Dobava vključuje
  • Rademacher DuoFern začetniški komplet za ustvarjanje večernega ambienta 3011 00 01
Dodatne informacije
Pametni telefon ni priložen.
Oprema
  • HomePilot®Dostop prek televizorja in pametnega telefona Obsežne možnosti povezave, kot sta reža USB ali SD kartice, za odpiranje slik, videoposnetkov in glasbe Namestite aplikacije in predvajajte internetne medije, kot so YouTube, medijske knjižnice, radijski tokovi in še veliko večRolloTron Standard DuoFernEnostaven pregled samodejnih funkcij s pomočjo LED indikatorjev Enostavno samodejno / ročno preklapljanje s pritiskom na gumb Krmiljenje rolete z astro / tedenskim / dnevnim programom in naključno funkcijo Samodejni način izbire s tremi stopnjami hitrosti Prezračevanje in Sončni položaj posamično nastavljiv
Tehnični podatki
Bazna postaja (Smart Home)ni potrebno, izbirno za oddaljeni dostop
Brezžični standard (Smart Home)od proizvajalca
Frekvenca434 MHz
Konfiguracija v oblaku (SmartHome)alexa
Pretok signala (Vtič A na vtič B)dvosmerno (bi)
Serija (hišna tehnika)Rademacher DuoFern
Vrsta izdelkazačetni komplet
Ocene izdelkov