0
0
0
Informacije: 080 50 55 / info@conrad.si
Tehnična pomoč: tehnik@conrad.si

SH8-90901 Smartwares SmartHomePro vtičnica

Kataloška št.: 1707612
Proiz. oznaka: SH8-90901
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!
€ 33,95 DDV je vključen Stroški pošiljanja
33,95
Kos

Dostava v 3 do 5 dneh*

* Dostava preko Pošte Slovenija
Opis izdelka
Radijsko krmiljena vtičnica Smartware z energijskim stikalom - serija PRO

Nadzorujte svojo porabo energije s stikalom za napajanje Smartwares serije PRO. Preko pametnega telefona lahko nadzorujete porabo energije vseh naprav, povezanih z inteligentnim priključkom, če je stikalo povezano s povezavo PRO Series. Prav tako lahko konfigurirate razporede za samodejno vklop in izklop naprav. To prihrani veliko energije.

Inteligentni vtič priključite v vtičnico in ga povežete s PRO Series-Link - in lahko merite porabo energije vseh omrežnih naprav. S pomočjo brezplačne aplikacije HomeWizard Link lahko na svojem pametnem telefonu spremljate uporabo - ne glede na to, kdaj in kje ste. Svoje inteligentne vklope lahko vklopite in izklopite tudi s klikom na gumb ali z razporedom, konfiguriranim v aplikaciji.

Enostavna namestitev
Napajalni priključek je del serije PRO in je zato združljiv s povezavo Gateway. Povezava povezuje inteligentni vtič v vaše domače omrežje prek brezplačne aplikacije HomeWizard Link, tako da lahko prek pametnega telefona nadzirate povezano napravo. Časovnike lahko konfigurirate v aplikaciji tako, da se omrežna naprava vklopi in izklopi ob želenem času. S pomočjo aplikacije lahko napravo tudi vklopite in izklopite od kjer koli na svetu.

Znižajte račun za elektriko
S pomočjo aplikacije lahko vidite, koliko energije porabijo naprave, povezane z vtiči. Porabo energije lahko nadzorujete tako, da s pametnim telefonom vklopite ali izklopite svoje naprave kjer koli na svetu. Prav tako lahko nastavite časovno razporejene urnike ali samodejno izklopite naprave glede na to, kje ste. Na primer, lahko ventilator izključite, ko zapustite hišo. Najlažji način za varčevanje z energijo.

Besedilo je strojno prevedeno.
Značilnosti
  • Do 3500 W.
  • LED-prikaz
  • Uči gumb
Dobava vključuje
  • Brezžična vtičnica
  • Navodila.
Tehnični podatki
Bazna postaja (Smart Home)obvezno
Delovna napetost230 V
Frekvenca868 MHz
Mesto uporabev notranjosti
Napajanjeomrežno napajanje (po želji)
Način montaženadometna
Preklopna moč (maks.)3500 W
Prenos podatkov (Smart Home)brezžični
Razred energijske učinkovitostini pomembno
Serija (hišna tehnika)Smartwares SmartHomePro
Vrsta izdelkavtičnica
Ocene izdelkov