0
0
0
Informacije: 080 50 55 / info@conrad.si
Tehnična pomoč: tehnik@conrad.si

Victron Energy razsmernik 5000 W 24 V/DC -

Kataloška št.: 1924482
Proiz. oznaka: QUA245023110
BREZ POŠTNINE nad 100 Eur!
€ 3.859,00 DDV je vključen Stroški pošiljanja
3.859,00

Dostava v 5 do 7 dneh*

* Dostava preko Pošte Slovenija
Opis izdelka
Pretvornik Victron Quattro 24/5000 / 120-100 / 100

Dva AC vhoda z integriranim stikalom za prenos
Quattro je mogoče priključiti na dva neodvisna AC vira: na primer na javno omrežje in na generator ali na dva generatorja. Quattro se samodejno poveže z aktivnim izvorom.

Dva AC izhoda
Glavni izhod zagotavlja neprekinjeno delovanje. V primeru izpada električne energije ali prekinitve moči obale / generatorja bo Quattro oskrboval priključene tovore. Preklapljanje se zgodi tako hitro (v manj kot 20 milisekundah), da se zagotovi nemoteno delovanje računalnikov in drugih elektronskih naprav. Drugi izhod zagotavlja napajanje samo, če je na eni od vhodov Quattro na voljo izmenična napetost. Potrošniki, ki ne smejo izprazniti akumulatorja, kot so Kot grelnik vode lahko priključite na to vtičnico.

Praktično neomejena zmogljivost z vzporedno povezavo
Vzporedno lahko priključite do 6 kvarov. Na primer, s šestimi 48/10000/140 enotami, to pomeni 54 kW / 60 kVA izhodno moč ali 840 A polnilni tok.

Trifazno delovanje
V trifazni konfiguraciji lahko vklopite tri enote. Ampak to še ni vse: z vzporednim povezovanjem dveh takih sistemov pridobi moč pretvornika 162 kW / 180 kVA ali 2500 A polnilni tok.

PowerControl - deluje z omejeno močjo generatorja, omejenim kopnim ali omrežnim tokom
Quattro je zelo zmogljiv polnilnik baterij. Zato potrebuje veliko moč iz generatorja ali obalne napajalne napetosti (16 A na 5 kVA Quattro pri 230 VAC). Na vsakem AC vhodu je mogoče nastaviti tokovno mejo. Nato Quattro upošteva druge priključene AC odjemalce in uporablja za polnjenje le še "levo" moč. To preprečuje preobremenitev generatorja ali omrežne povezave.

PowerAssist - Povečanje moči obale ali generatorja
S to funkcijo ima načelo PowerControl novo dimenzijo, saj lahko Quattro podpira prešibek alternativni vir. Največje obremenitve se pojavljajo le omejeno časovno obdobje. V takem primeru Quattro zagotavlja, da se premajhna električna ali generatorska moč takoj nadomesti z energijo iz akumulatorja. Če se obremenitev zmanjša, to pomeni, da so potrošniki izklopljeni, se lahko uporabljena energija uporabi za polnjenje baterij.

Sončna energija: AC tudi v primeru izpada električne energije
Quattro se lahko uporablja v fotonapetostnih sistemih, ki niso povezani v omrežje, kot tudi v omrežjih in drugih alternativnih energetskih sistemih. Na voljo je programska oprema za odkrivanje izpada električne energije.

Spremljanje in nadzor na kraju samem
Na voljo je več možnosti: Monitor baterije, Multi Control Panel, Ve.Net Blue Power Panel, barvna nadzorna plošča, pametni telefon ali tablični računalnik (Bluetooth Smart), prenosni računalnik ali računalnik (USB ali RS232).

Spremljanje in nadzor na daljavo
Victron Ethernet daljinski upravljalnik, Victron Global Remote in nadzorna plošča za barve.

Nastavitev na daljavo:
Ali so sistemi z barvno nadzorno ploščo povezani z ethernetom?

Besedilo je strojno prevedeno.
Značilnosti
  • Dva AC vhoda z integriranim stikalom za prenos
  • Dva AC izhoda
  • Trifazno delovanje
Tehnični podatki
Izhodna frekvenca60 Hz
Mera, višina444 mm
Mera, širina328 mm
Moč5000 W
Teža30 kg
Vhodna napetost (LOV)24 V/DC
Vrsta (Vrsta proizvajalca)QUA245023110
Vrsta izdelkarazsmernik
Navodila
Navodila za uporabo
multi-language
Ocene izdelkov