0
0
0
Informacije: 080 50 55 / info@conrad.si
Tehnična pomoč: tehnik@conrad.si

Zaloga in predvidena dobava zaščitnih mask je zgolj informativna. Za več informacij nam pošljite mail na info@conrad.si. Hvala.

Vogel Communications Group Elektromobilität Hochvolt- und 48-Volt-Systeme 978-3-8343-3359-9

Kataloška št.: 1613088
Proiz. oznaka: 978-3-8343-3359-9
BREZ POŠTNINE nad 80 Eur!
€ 33,95 DDV je vključen Stroški pošiljanja
33,95
Kos

Dostava v 3 do 5 dneh*

* Dostava preko Pošte Slovenija
Opis izdelka
Elektromobilni visokonapetostni in 48-voltni sistemi

Znanje za profesionalce!
V strokovni knjigi je pregled trenutnih električnih pogonov, podrobno razlaga njihova tehnologija in se zazre v prihodnost. To vključuje sisteme nizke in visoke napetosti, serijski, vzporedni in priključni hibrid, pa tudi tehnologijo gorivnih celic in vodika. Podroben opis različnih pogonskih sistemov, električne elektronike in sistemov za shranjevanje. Opisuje tehnologijo, vzdrževanje in diagnozo sistemov, predstavlja najpomembnejša vozila in obravnava razvoj na trgu. Predstavljena so vozila BMW, Mercedes, Opel, Audi, VW, Renault, Seat, Porsche, Mitsubishi, Nissan, Tesla, Toyota, Citroen, Peugeot in Hyundai in druga.
Predstavljene bodo tudi tehnologije polnjenja in polnilni sistemi.
Poleg tega so vključeni dragoceni nasveti za uspešen vstop v elektromobilnost za tehnološko pametne in avtomobilske prodajalce.

Besedilo je strojno prevedeno.
Značilnosti
 • Elektrificirani pogonski sklop
 • Elektromobilnost v avtomobilski industriji
 • Dejavnosti proizvajalcev
Dodatne informacije
Johannes Müller
Rojen leta 1964, po končani srednji šoli leta 1981 je začel vajeništvo kot avtomehanik v Oplovi tovarni v Eifelu. Po popotniškem izpitu je opravil izpit mojstra obrtnika. Hkrati je lahko pridobil izkušnje z izobraževanjem odraslih s svojim učiteljskim položajem v centru za poklicno usposabljanje v Trierju. Od leta 2010 dela na Akademiji nemške industrije motornih vozil (TAK) kot predavatelj za tehnično usposabljanje. Ena njegovih posebnosti je usposabljanje na visokonapetostnih sistemih.

Edgar Schmidt
Rojen leta 1964, po končani srednji šoli je dokončal usposabljanje kot tehnični risar za elektrotehniko. Po končanem pripravništvu se je vpisal na tehnično fakulteto v Hannovru in se šolal na Inštitutu za gradnjo vozil na Univerzi uporabnih znanosti Braunschweig / Wolfenbüttel v Wolfsburgu.
Od leta 1993 je zaposlen na različnih položajih pri Vogel Business Media v avtomobilskem založništvu in od leta 2004 odgovoren za temo alternativnih pogonov. Poleg tega je bil od leta 2004 namestnik glavnega urednika časopisa za usposabljanje "autoFACHMANN", od leta 2016 pa je tudi tehnični predavatelj za specialistične knjige za avtomobilsko industrijo.

Dipl.-Ing. Werner Steber
Rojen leta 1960, po končani srednji šoli leta 1976, je začel vajeništvo kot avtomehanik v opel podjetju. Po popotniškem izpitu se je potegoval za srednje in univerzitetne kvalifikacije. 1983 strojništvo, Univerza uporabnih znanosti, specializirano za gradbeno tehnologijo s poudarkom na moči in delujočih strojih. 1987 Diplomiranje z diplomsko nalogo o dozirnih napravah za peskalne naprave. Za ZDK je zaposlen na oddelku za tehnologijo, varnost in varstvo okolja od leta 1987.
Oprema
 • Prve električne izkušnje
 • Elektrificirani pogonski sklop
 • komponente visokonapetostne
 • Elektromobilnost v avtomobilski industriji
 • Dejavnosti proizvajalcev
 • Polnjenje električnih avtomobilov
Tehnični podatki
 • Datum izida: 2017
 • Mere 265 x 195 mm

AvtorjiJohannes Müller, Edgar Schmidt, Werner Steber
Dodatni tehnični podatkiDatum izida: 2017
ISBN št.978-3-8343-3359-9
Naslov (knjige)Elektromobilität Hochvolt- und 48-Volt-Systeme
Vrsta izdelkaKnjiga
Število strani229
Ocene izdelkov